Давай во Львове

Давай зустрінемся на Площі Ринок,
Біля входу у славну міську Ратушу,
Піднімемось на Високий Замок,
Відчуємо тепло місцевого затишку...

Спустимось вниз до Проспеку Свободи,
Пройдем по бруківці старенького Лева,
Минаючи відблиски давної моди,
Та жовті, багряні осінні дерева...

Зайдемо до Копальні львівської Кави,
Прямо зі входу відчуєм її аромат,
Офіціант запитає "як твої справи?",
Начебто він, від сьогодні, твій брат...

А потім підемо до Стрийського Парку,
До нашого теплого осіннього дива,
Присядемо двоє на дерев'яну лавку,
Розмову почнем неквапливо...

Давай зустрінемось знову у Львові,
У місті раптових і затишних злив,
Пройдемось по українській Європі,
Побачимо сотні, ще небачених, див...

09/11/2015


Рецензии