Поэт в России - ссылка и тюрьма,
поэт в России- Даниил Андреев,
Иосиф Бродский, Мандельштам -
устанем мы считать потери...
Поэт в России - если позовет
страна родимая - то выйду,
и выйду я уже святой -
здесь так поэта хотят видеть.
***
a poet in Russia - prison and exile,
a poet in Russia - Daniil Andreev,
Iosiph Brodsky, Mandelstam -
I'm tired of counting the lesions ...
A poet in Russia - if I'm named
by beloved Country - I will go,
but I'll go out as a saint -
That's how the Russians want to see a poet.
Свидетельство о публикации №115111908233