Te-am iubit in zadar

        18.11.81.
          (Mold.)

 Eu m-am indragostit de tine
 Pe cand eram inca copil,
Tu mi-ai inflorit in suflet.
 O!-mandra floare de april!
 
 De multe ori te asteptam,
 In noptile cu clar de luna,
 In mez de noapte te visam,
 Din stele-ti impleteam cununa.

 In suflet te-am purtat mereu,
Dar in zadar-a fost minciuna...
Atat de crud m-ai inselat
Si ai plecat pe totdeauna.


 S-a stins iubirea c-a o stea,
 E palida in cer si luna...
Suspina frunza in varf de tei,
 Doar numai tie ti-e tot una.


 Mai mult nu am nimic de-ti spus,
Decat sa-ti zic -"ADIO!"
Sant om cinsit si nu-mi permit,
Sa-ti judec "Nebunia."


Рецензии