ДИДЕ

Дишегьлидин кьилин са бахт-
Диде хьун я вичикай.
Гьар дидедин ачух са тахт
Веледрив гва вилик квай.

Ава зун гъавурда,диде,
Ви зегьметар заа гьиссзава.
Фагьумайла ви кьисмет за-
Зи рик1из лап писзава.

Вун Кябе я,я вун Мекке,
Ви тербия я лап дерин.
Ви намусдал жедач леке,
Зи дамах,диде зи ширин.


Рецензии