усе, де цифра чотири
старі ключі від квартири,
щоденну норму сатири,
слова, влучні, як сокири,
і то крапки, то пунктири,
останні залишки віри,
пам`ять про запахи шкіри,
з далеких стран сувеніри,
усе, де цифра чотири,
опори, орієнтири.
Свидетельство о публикации №115111800784