Интернетдин дустариз

 Ч1алах я зун дустарин вил
Алайди зун атунал
Валлагь дустар зунни шад я
Куьн ина заз акунал.

Тушт1ани куьн зин мукьвабур
Вердиш хьанва и тегьер.
Экв гайила куьн т1варари
акатзава сивик хъвер.

Садан ц1арар муьгьуьббатдин
Ашкъидикай кхьенвай.
К1елзава маса ц1арарни
Вахтаркай фад хъфенвай.


Рецензии