Лирика

На зун шуьрна чан к1ени яр
Лап хъуьцуьган кьежидалди.
Масад галаз фена уьмуьр
Рик1еваз вун,рекьидалди.

Хъуьцуьган зин к1еви дуст тир
Кьил эцигиз дерт акъайдай.
Гару пенжер гатайла зин
Кьадай за ам .вун атайдай.

Къени гума зав хъуьцуьган
Сирер гвай зин а вахтунин
Галат хьайла эцигда кьил
Шагьид я ам .зин бахтунин.


Рецензии