Хтось

Народження дружини
Святковий день родини,
Їй чоловік дарує
Що має і цілує.

Дарує хтось дружині
Щороку по машині,
А хтось лише бажає
Здоров’я й обіймає.

Хтось день цей відмічає,
З дружиною гуляє
В люксовім ресторані
Із вечора до рання.

Хтось вдома це святкує,
Мов голуб той воркує,
Домашня в нього їжа
Смачна і дуже свіжа.

Хтось має свій будинок
В три поверхи й годинник,
Окремо для дружини
Є поверх й дві Горпини,
Служниці прибирають
Й про господиню дбають.

Живе хтось у квартирі,
Взаємини в них щирі,
На поверсі чотири
Сусідські є квартири
Служниць вони не мають,
Самі скрізь прибирають.

Ці хтосі не знайомі,
Суспільству не відомі,
І звички у них різні,
Постійні аж залізні,
Світи їх паралельні,
Хоча на жаль Земельні.
18.11.15.
 


Рецензии