А я щаслива!
Похмуро, вогко і дощить.
А я щаслива! Суму досить,
Від щастя в серці є ключі.
Надворі сипле листям серпень
І віє вересень димком,
Знов випадковий посміхнувся легінь -
Для радості немає перепон.
А я щаслива - літо в серці,
Так тепло й легко на душі.
У мене сонце є в кишеньці
Й усмішка щира без причин.
Нехай надворі дощ чи вітер,
Немає значення, що там!
З-під вій моїх сміється літо,
А я дарую щастя вам!
Aug, 2013
Свидетельство о публикации №115111709366