За що настала темна хмара

Україна, моя Україна
Що с тобою,твориться моя рідна?
На що народ наш так страждає,
На що карає їх Господь?
Навіщо темними хмарами
Ти закриваєш ясний шлях?
За що нам це,моя Вкраїна
За що, ми так страждаємо
За що всі звірі й люди,
Гинуть на нащій землі?
Чому на світі ця війна?
Чого моя ти мила
Не підіймаєся з війни
Чого стоїш  біля воріт
Цих ворогів?
Чого,відповісти мені не можешь?
І всі темні хмари
Закривають ясні дні
Моя ти рідна, ми с тобою
І все на світі
Допомагатимуть тобі,
Ти тільки, мила, підожди!


Рецензии