Коло

Обведи навколо мене коло,
Щоб ніколи, чуєш ти, ніколи
не пролізла в коло це біда!

Тихо-тихо, затишно у крузі.
Тільки любі рідні, ти і друзі.
А за колом - дика суєта.

Я втомилась. Просто я втомилась.
Чуєш, а мені та хата снилась,
до якої принесли мене
ще маленьку, заповиту туго...
Та не сходить із душі напруга.
Що за клятий нерв в мені живе?!


Рецензии