М. Ю. Лермонтов. Молитва
МОЛИТВА
В минуту жизни трудную,
Теснится ль в сердце грусть,
Одну молитву чудную
Твержу я наизусть.
Есть сила благодатная
В созвучье слов живых,
И дышит непонятная,
Святая прелесть в них.
С души как бремя скатится,
Сомненье далеко —
И верится, и плачется,
И так легко, легко...
М. Лермонтов
..............................
ДУЬА
Уьмуьрдин дар береда,
Рик1е гьатайла гъам,
Са пак дуьа за к1елда,
Лугьуз хуралай ам.
Къуват ква а гафарик,
Са чан алайбур, гьик1!
Кьат1уз жезвач кар завай,
Гуьрчегвал ава чпик.
Дердер рик1евай квахьда,
Шаквал тухуз яргъаз.
Вилерай шел авахьда,
Чандик иман кутаз.
Свидетельство о публикации №115111705670