Cinci copii santem la mama

         (Mold.)   
       17.11.2015
Santem cinci copii la mama
Patru frati si-o surioara...
Am crescut din dorul mamei,
Mandre flori in primavara.

Parintii ne-au alintat,
Ne-au crescut,ne-au invatat.
Am plecat in lumea larga,
Rar de tot venim prin sat.

Schumpa mama,draga tata,
Va iubim c-a alta data
Dar va rog sa ne iertati,
Departarea ne desparte.

Dragii nostrii parintei
Chinuiti si batranei...
Din suflet va cer ertare,
Pentru-a noastra suparare.

Pentru veata ce ne-ati dat,
Ne-inchinam pa-n la pamant,
Multumim iubiti parinti,
Voi santeti ai nostrii sfinti!


Рецензии