Дозрiваючи знов до свободи...

                Будь-яка людина
                дозріла до свободи,
                щоб померти за неї.
                Езоп

Дозріваючи знов до свободи,
ми за неї готові померти,
вкотре нас небезпека зі сходу
виставляє щитом перед смертю.

У борні споконвічній за волю
нам би шансу не втратити знову
і навчитись на власному полі
відділяти зерно від полови...

Лиш би вистало духу і сили
ворогам не скоритись захланним,
аби все, що у Бога просили,
не зосталось порожнім і марним.

Чи не досить ходити по колу
й нарікати на долю убогу?..
Нам потрібна тепер як ніколи
віра наша тверда в перемогу!


Рецензии
Сильно сказано! Прекрасний твір!

Ли Чень Дао   18.11.2015 02:55     Заявить о нарушении
Дякую, Лі! Дай Боже нам сил вистояти і не скоритись!
З повагою,
Володимир

Маслов Владимир   18.11.2015 09:35   Заявить о нарушении