пиша на български
но sa без рими те незрими
хралупi още...
кон галопира ta се зъби
бият копитата му w твърд
още хралупi
тук ромите ни гърци bili
а пък славянcите сабини
e, не съвсем ...
-
от данаил петров досев -националносерсем
Свидетельство о публикации №115111609319