Уьмуьр

Садра на хайит1а гуьгьуьл,
Уьмуьр, вакай ат1уда вил.
Анжах гайит1а вуна чин,
Вун, гьелбетда, жеда ширин.

Умуьр я са гегьенш тир гьуьл,
Дадни вичин я лап туькьуьл.
Кайибур на куда бес мад,
Бахтаварар гьамиша шад.
Хада вуна жегьил рик1ер,
Шаиррин акъудда вилер,
Гьинва, уьмуьр, ви гьахъ- агьвал,
Гьикьван гуда эх тежер т1ал?


Рецензии