Ч1улавмир иман

Багъишламиш, азиз зи дуст,
Чан алачир туш зун аюх.
Аманат яз хуьзвай намус,
Гьайиф тушни ийиз ачух?

Гекъигнай на зун жейрандив,
Анжах за ийизва минет:
Ац1урмир на зун деврандив,
Зи рик1изни це на къимет.

Т1еамлу ич , хьанвай дигмиш,
Анжах тарцин яргъава хел.
Темягь физва ийиз  дадмиш,
Аватдач ам чиркин чилел.

Амал течир к1ел я михьи ,
Ч1улавмир вуна зи иман.
Фикирдай кьван жезва рехи
Вахт тахьанмаз жегьил жаван.


Рецензии