Террористы и самолёты

Взглянув на небо, террористы просто обалдели –
Опять (сколько можно?) самолёты пролетели…
Довела Беню Ладена до прострации
Эта, назойливее мух, авиация.
Голос України: «Згода Беню, ти маєш рацiю.
                Чув, гепнули i ми
                цю жидiвсько-москалiвську авiацiю?
                Хто ж витерпе  таке велике горе –
                гадять гади зверху на наше Чорне море!
  P.S.: Якщо ж захочеться, можливо бути, вам,
  то, дорогі ісламські террористи,
  завітайте, просимо, й до нас – горілку пити, сало їсти.


Рецензии