Хъфида зун

Багъишламиш, яр зи ширин,
Зи ругь Валлагь хьанва гьелек.
Артух гафар жедач герек-
Зи рик1еллай хер я дерин.

Хъфида зун агална рак,
Эхиз жезмач рик1ивай т1ал.
Къеняй хана чи к1валин цал,
Заз хьанач хьи яр вакай пак.

Зи мурадар, яр вафасуз,
Деринрава Каспий гуьлуьн.
Ракъинин нур хьана серин,
Хабарсуз зун вегьена ц1уз.


Рецензии