Моллакент

Халкь ава вахъ камаллу,
Зи Моллакент, хайи чил.
Валди я зун гьаваллу,
Душманрикай хвейи чил.

Ви накьвар за хуьда, зи чил,
Хуьда за ви къайи ятар.
Гьайиф къведач я к1вач, я гъил,
Ви рухваяр язва картар.

Зи чил патал гуда за чан,
Вун виридан девлет я чи,
Вун – чи диде, вун – чи Ватан,
Зунни хайи велед я ви.


Рецензии