Залум вахт

Я залум вахт, на ви рекьел
Гьич садан язух ийидач.
Гел тада на зурба рик1ел,
Сир анжах ачух ийидач.

Чи бубайри бес лугьуда:
Вахтуни хер ийида сагъ.
Вучиз хьанач вун къайгъуда,
Зи вилелай фидайла нагъв?

Вучиз фида вун икьван фад?
Жедач кьулухъ элкуьриз  вахт.
Къалур ийикъар заз мадни шад,
Гуьзетмишин за еке бахт.


Рецензии