Not Too Late

Because It`s Not Too Late.

Rainy days are growing up like empty walls
Inside the twilight of my mind,
Living in asylum for the restless souls,
Which more and more slide down to die.

Simple question is hard for me -
Just to be, or not to be,
I`ve been always disagree,
Set my spirit free!


I play this dangerous game
There is no pain, no gain,
My life won`t be in vain,
Don`t wanna die insane.

It was my sacred faith,
Today I can not wait,
I`m gonna change my fate,
Because it`s not too late.


Raindrops on my window trace the mysterious sign,
That any human couldn`t read.
So much expectations have been left behind,
This habitude becomes my creed.

I am diving deep in a mystical dream,
Rainbow is melting on my screen,
Hear the Devil`s violin -
But someday we shall win!


I play this dangerous game
There is no pain, no gain,
My life won`t be in vain,
Don`t wanna die insane.

It was my sacred faith,
Today I can not wait,
I`m gonna change my fate,
Because it`s not too late.


Рецензии