Хокку. Иван Коваленко
Чи долетіли хмарки аж сюди?
Чи десь і ти також
Дивилася на них?
* * *
Дивлюсь на зорі, їх не впізнаю.
Мабуть, вже ти
Не дивишся на них…
* * *
Тепер я найбідніший в світі,
Бо забув я
Усміх твій…
* * *
А місяць сходить.
Він тепер не наш.
Між поглядами відстань…
* * *
Маленьким джерелом
По смерті хочу стати.
Чи соловейко спробує води?
--------------------------------
Хокку (супруге)
Что, долетели тучи и досюда?
И где-то тоже ты
Рассматривала их?
***
Смотрю на звёзды, их не узнаю.
Наверно, ты уже
На них не смотришь…
***
Теперь бедней меня на свете нет,
Ведь я забыл
Твою улыбку…
***
Восходит месяц.
Он теперь не наш.
Сокройся с глаз…
***
Стать родником хочу,
Когда умру.
Напьётся ль соловей водицы?
(16.11.2015)
Свидетельство о публикации №115111605581