Любить - до ненависти, а жить - до смерти

Любить -
До ненависти,
А жить -
До смерти,
У некоторых -
Это так,
Я не надеюсь
На бессмертие,
Да, и до ненависти
Не доберусь
Никак.
Так многих
Я люблю,
За здравие
Я их молю,
Не обижаюсь
И терплю.
16 ноября 2015 года. 


Рецензии