Украина

Україна, рідна моя Україна
Твої яскраві  крила,
Літають вище неба,
Твоя безмежна красота,
Запалює безмежні іскри,
А всі пташки,
Літаючи навкруги мене,
Оточують мій рідний край,
І з радістю кажу тобі я Україна
Живи, диши,
Бо поряд ми,
Твоя підтримка,
Якщо впадеш ти на безмежний край,
Де ніде дітись без підтримки
Зловлю тебе я рідний край,
Зловлю, лише повірь мені країна!!!!


Рецензии