Моя роза

Ты задел мою розу словами,
и края ее стали остры,
и ее очень больно ранит,
если нету тебя внутри.

но больнее ей - быть раскрытой,
непрозрачен белый подол,
Хочет с Господом вечным слиться,
и любить ее хочет - Бог!

***
You have touched my rose by your words,
And its edges grew up so sharp,
it wants you inside – or it hurts,
And without you it may die.

But more hurts when she is unveiled,
Non-transparent white skirt.
Cause it is an eternal rose,
and it wants to entwine with God.


Рецензии