Язгы телэк

Хамзэ Арсланов
Язгы телэк

Кар сулары ага, яз тулгана,
Йорэк кенэ hаман сызлана,
Гомер буе жыйган уй-хислэрем
Язгы ташкын кебек кузгала.
Кар сулары юа жирен битен,
уй-хислэрем чайкый борелэрдэй
Кашылыйсы килэ улемне...


Рецензии