Молю

Все буде добре, хай тобі щастить,
молю, від Бога блискавка сяйнула.
Не покидає вдача ні на мить -
буде й ще краще, ніж було минуле…
Можливість долі сповнює простір,
Бог причастив бажання до роботи.
Оцьому шляху треба пильний Зір,
то ж, не цурайся батьківський турботи.
Твоє зусилля прагне відкриття,
себе знайти, дотепна э спокуса.
Молю, благаю кращого життя -
то ти ж мій син за вірою Ісуса.

Юрій СЛАЩОВ© 14.11.2015


Рецензии