108 -Голограма-
Зі сну у сон, із простору у простір, часи переплелись, заплутались, як змії у кублі. Але і в цьому хаосі є свій порядок. Є ритм, вібрації двох кварків-близнюків: один в Сузір'ї Пса, а інший в селищі догонів.
Як можеш - дожени, як хочеш - осягни. Переверни сто клумаків книжок, сто решет перевій словесної полови. Нічого можеш не знайти, шукаючи не там, не знаючи чого, не відаючи головного, що все вже є в цій Голограмі.
Головоломка складена давно. Захована на найвиднішім місці.
© Copyright: Валентин Лученко, 2015
Свидетельство о публикации №115111511878