Ти
- А в мене – ти...
- Душа ніби розлита тиша,
Де не буває самоти...
І небо ніби снігом дише...
Ти чуєш? Є у мене Ти!
- Я чую... Є у мене Ти...
Я твій відлунок..
- Я твій трунок...
- І сняться вірші, а не сни...
- То мій тобі у сні дарунок...
- Снися ще трохи – потім спи,
- Тобі у сні я заспіваю...
- Я чую пісню ту без слів...
Тебе я будь-де упізнаю,
Знайду вночі і без вогнів...
- Я знаю, знаю...
- Знаєш, знаю...
- Є в мене ти...
- А в мене – ти...
- Щаслива я!
- Тебе кохаю...
- І я кохаю...
- Ти є...
- Ти...
14.11.15
Свидетельство о публикации №115111407407