я рассыпаюсь
Well mama
I said I’d be sober
but I’m seven glasses down
and an eighth is rising to my lips,
I’m remembering everything
but it doesn’t hurt,
I am unaffected by my tragedies.
Mama I lost her,
and it’s just a statement
it doesn’t devour me whole
but it still gnaws at my soul.
Eight glasses down
and maybe I’m an amputee,
a ghost limb tearing at my joints.
I haunt the past
just to disturb the peace,
time holds no weight on me
when I Iinger in its shadows.
I feel nothing, mama,
except each of my memories.
But I am tearing myself to pieces
so that there is nothing left to ache,
I said I’d be sober but I’ll do what it takes
to just keep the pain from my skin,
I fall apart just to come together again.
mahaivanova...
Да мама
я сказал, что завязал,
но уже выпито 7 стаканов
и восьмой уже у моих губ.
Я помню все,
но я не переживаю -
это не трагедия для меня.
Мама я потерял ее,
но это просто констатация,
это не трогает меня,
но по прежнему гложет мою душу.
Я выпил восемь стаканов,
и я как будто без ног,
и чертов алкоголь
не управляет моими суставами.
Я преследовал прошлое
и разрушил этот мир.
Время не видит меня,
когда я прячусь в его тени
я ничего не чувствую, мама,
кроме своих воспоминаний.
но я разрываю себя на куски,
потому что на мне не осталось живого места.
Я сказал, что завязал, но делаю то,
что заставляет меня сдерживать мою боль.
Я рассыпаюсь, чтобы снова склеиться.
Свидетельство о публикации №115111404437