мсцева юнсть

як дешево коштує наш світ
приховуй
пишучи звіт
кількість пустих поцілунків

скільки гатунків та градусів
у твоїх мрій

народжений бути вільним
закритий в пляшці
з тренажером спортивним

не відрізнити дисертації
від тостів

думки
то всі твої гості

-
місцева юність
гра
хто першим знайде її
сутність


Рецензии