В КАФЕ
Кожний ранок нас погляд стрічає
Цих напрочуд красивих очей
Каву , дуже смачну наливає
Посміхнеться завжди до гостей
Розкажи нам красуне, чия ти?
Хто тебе так кохає в житті?
Бо ти з ранку красива як птаха
Що купалась в квітковій росі
Твої брови мов лук КУПІДОНА
А з очей стріли- серце навпІл
Глибина цих очей, ніч бездонна
Душі в них потопають без тіл
Такі очі в оману не вводять
Не злукавлять сказавши отвіт
...в гості зорі до неї приходять..
Будь щаслива красуне повік..
12.11.2015р
О. А.Тарасенко.
Свидетельство о публикации №115111308993