Подаруй

Подаруй здоров’ячко собі
Через їжу, то є ліки,
Органічно чиста то тобі
До ста не стулить повіки.

Не ковтай горілочку щодня,
Не захоплюйся і пивом,
Щоб не бути жирним мов свиня
Й не вражати друзів дивом.

Пам’ятай, що рух то є життя,
Не сидіння на дивані,
Знайди вдома заняття    
І рухливе і в пошані

У дружини, у твоїх дітей,
Не кричи, живи без лайки,
Нерви бережи від злих ідей,
Не зривай здоров’я гайки.

Не здавайся брехунам в полон,
Відрізняй брехню від правди,
Виживання це такий закон,
Щоб не обікрали банди.

Завше сам себе ти бережи
І надійся лиш на Бога,
У своїх молитвах не бреши,
Зникне бо життя дорога.
13.11.15.


Рецензии