Я не хочу

Я – маленька  донька України,

Я її всім серденьком
люблю.

Бо вона прекрасна, як
калина,

Я за нею Господа молю.



Я не хочу, щоб війна
точилась,

Я не хочу, щоб лилася
кров.

О, Всевишній, Ти яви  нам милість

І всели в серця палку
любов.



Я маленька донька України,

Я її чарівний  дивоцвіт.

Я не хочу, щоб народ мій
гинув,

Щоб від війн цей тьмаривсь білий світ.


Хай довкруж живуть
щасливо люди,

У полях колосяться жита.

Лиш добро, хай множиться
усюди,

Лиш тепло, нам душі огорта.


Рецензии