Не ламай
Не ганьби мою душу, милий!
Може й сам про це пошкодуєш,
А я просто помру безкрила.
Я тобі своє серце відкрила,
Свою душу змогла довіряти.
Не ламай лише, прошу, крила.
Бо без них я не зможу літати.
13.11.2015
Свидетельство о публикации №115111305487