Квiтне душа

Квітне душа української пісні,
Вітер шепоче секрети до трав.
Ще й розірвав горобине намисто!
Наче навмисно побешкетував.

Всюди гармонія барв і природи,
Хист відчувати дається не всім.
Навіть у тиші ховається врода,
Що вже казати про Ваш, Ніно, спів!

Пані, красива і талановита,
Ви надихаєте жити тепер,
Жити яскраво та щиро любити,
І не цуратись шляхетних манер.

Дозвольте сьогодні з теплом привітати,
Най мрії здійсняться, і жодних проблем!
Бо свято культури - то є для Вас свято,
Бо квітка-душа в Вашій пісні живе.


Рецензии