Сон...
Гуляли там коні, пегаси літали,
І янголи грали на арфі, трубі,
Папуги яскраві завзято співали.
Там річка прозора і райдужний міст,
І дощик зрання шов цукрово-коричний,
Сонату коханій грав жук-піаніст,
Все було так дивно, все було незвично.
І спокоєм вітер ласкаво дмухнув,
І трави так ніжно мене обіймали,
Величний дід-дуб мене пригорнув,
Метелики радісно в небі кружляли.
І радість. І спокій. І світле буття.
І річка прозора з живою водою.
Здавалось, що сон – то реальне життя,
І кожна хвилина прожита з любов’ю…
Свидетельство о публикации №115111208668