Tiнь твого крила

Скільки днів лишилось до світанку?
Я - ніхто: ні ворог, ні коханка,
Лиш тінь твого крила.
В небо білим птахом до Едему.
Хоч я і не ангел, та й не демон -
Я - тінь твого крила.

Скільки днів лишилось до дитинства?
Під ногами знов пожовкле листя
І тінь твого крила...
Більше я нічого вже не знаю...
В небо білим голубом до раю
Мчить тінь твого крила!

Серце поділю на дві частини -
З них одна для тебе, інша ж згине
Без твоїх очей на самоті...
Навпіл небо і на двох мовчання.
Натовп губить ніжний смак кохання.
Жаль, та я всього лиш тінь.


Рецензии