Неминуче сталось

Неминуче врешті сталось,
Ми зустрілися з тобою,
Хоча завше нам бажалось
Знов зустрітися весною.

Але нині у нас осінь
З дерев листя обдирає,
Ми ж сумуємо і досі,
Що весна життя тікає.

Ти поїхала далеко,
Там послали працювати,
Не літав туди й лелека,
Закордон це нині звати.

Це весною при Союзі
Сталось з нами, молодими,
Розлучилися у вузі,
Тут зустрілись вже старими.

Що поробиш? Так вже склалось,
Що живемо ми окремо,
А колись то нам здавалось
Разом щастячко знайдемо.

Все життя ми пам’ятали
Наші перші поцілунки,
Як від щастя ми літали,
Незабутні ті стосунки.

Неминуче врешті сталось,
Ми зустрілися з тобою,
Мабуть долі забажалось,
Щоб ми вмилися сльозою
11.11.15.   

 


Рецензии