Старий щоденник

Я свій ранець шкільний серед літа дістав
І щоденник старий дуже довго листав.

Вся історія року зосталася в нім,
І все те, що життям керувало моїм.

Всі оцінки і всі зауваження там
Залишились як пам'ять, як спогади нам.

Примітка. На картинці вгорі сторінка не мого щоденника!


Рецензии