Вечер

Коли настане вечір
Я буду рядом біля тебе
Дивитись на твої очі
І сподіватись,
Що завтра ти побачиш і мої.
Коли настане вечір
Я буду слухати тебе,
Як в ті часи,
Коли ти слухала мене
Ні,не буде дня і ночі
Буде вечір, тільки вечір,
Де ти і я дивилися один на одного
І тільки вечір тобі розповість,
Яке життя без тебе не можливе,
І тільки вечір тобі покаже
Як без тебе не цвітуть навіть квіти,
Не цвіте трава, і навіть сонце не світить без тебе.
Коли настане вечір
Я завжди, чуєшь завжди
Буду біля тебе.


Рецензии