Не знаю. Не вм ю. Не можу. Буду

Не знаю, не знаю, як бути
Що вчити, як заробляти
Не знаю, що хочу і чого хотітиму
Не вмію нічого, книжки не читатиму
Бо знаю, що в чомусь є таки суть
І знаю, що кимось, та зможу я буть
В мене не вірять, та я не здаюся
Людиною бути я не боюся
Боюся лиш вибору мого і вибору мене
Хто зробить за мене? Кого як не мене?
Довірити людям, усім без виключеня,
Довірю я вибір і вибір свій мучений
Що сталось зі мною, як втратив я себе?
Коли загубився у мариві тебе?
Хотів би хотіти, та чого б захотіти?
Чимось я себе хотів захопити
То може буть все, і мови й науки
Щось, щоб не вмерти од скуки
Подряпини маю у душі і на тілі
Через гори і муки дійду я до цілі


Рецензии