Зул хъифизва

 Зул хъифизва ,чаз сагърайни
Лугьун тавуна
Вичин чка гана хъуьт1уьз,гьич са гафни
Рахун тавуна.

Гьаян я чаз ,мад т1ебиат
Дегиш жезвайди.
Гатфар туш гьа,мекьи кьуьд я
Гила къвезвайди.

Кьуьд ят1ани хъецел мекьи,
Экв хьурай к1вале.
Куьтягь тежер михьи илгьам
Дустарин рик1е.


Эциг  шемер куьн столрал
экуьвал хьуй квез.
Хуш гафар гьатрай куьн кьиле
Чеб-чипелай къвез.


Рецензии
Вазни эквер акурай, Гулья вах!
Тостуниз ухшар я вин гафар.

Сельмина Курабекова   10.11.2015 10:09     Заявить о нарушении