У нашому класi
У нашому класі всі хлопці чудові
І самі найкращі дівчата у нас.
Ми самі щасливі – тому й галасливі,
Коли після літа заходим в свій клас.
У нашому класі всі вчаться відмінно,
Ну, може, іноді й не зовсім бува…
Якщо ви не вірите – то перевірте:
Ніколи ніхто не отримує «два».
У нашому класі ми любимо вчитись,
У нас вчителі – самі кращі з усіх,
А самий прекрасний – це наш тато класний,
Що сльози розрадить й розділить наш сміх.
Свидетельство о публикации №115111002578