Нечистi

Багатства особисті
Збирають і нечисті
На руки і сумління
Без праці та терпіння.

Гріхів у них по вуха,
А зброя в них наруга
Над честю усіх добрих,
Відвертих і хоробрих.

Бо ідол їхній гроші,
Всі засоби хороші
Для здобуття багатства,
З лукавим вступ до братства.

Всіх зневажають бідних,
Жить в бідності лиш гідних,
Вони бо не грабують,
Їх братству не слугують.

Світ нечисті багатства
Й гріховного їх братства
На суд тягни наш Боже,
Простити їм не гоже.
09.11.15.


Рецензии