Красива пора

Мимо золотого гаю
В’ється стежка до ріки.
Осінь! Я тебе кохаю...
Де ж ті юності роки…

Берези стали в тісний ряд
Поета давнішні  подруги
Готові зняти свій наряд
Чекають рим, як  завірюхи

В душі  горить щось таємниче,
І  серце рветься із грудей
Ніби хтось кудись мене кличе...
Це так Осінь  чарує людей

Неперевершена пора...
Листя з клена - майже злива
Шумлять  як дітвора…
Хай буде Осінь вона щаслива!


Рецензии