Бобры - 2015!
на полку
кошелек
Driving Licence
Social-Card
spare leg - und
the others
artificial outfits
such as teeth und disposable tits
She put down all up on the shelf
everything out from pockets
including car's keys ...
Then - dial
the secret phone Number :
- Ты мне приснилась нежным лепестком !
- Ты мне приснилась розовым ... туманом !
- Зайдешь на чай - ?
- Ни знаю , как потом
перед твоим енотом-Борей отчитаюсь
- Ни дрейфь , подруга ! - беру Бориса на-поруки !
( Phone-conversation's up to end
Newcomers knew : would feel regretЪ
Свидетельство о публикации №115111011678