Не гаймо часу на безпутне...

Любіте, браття, Батьківщину,
Як я люблю - завжди, до болю ,
Життя віддам за її волю,
Як батько за свою дитину.


Будуймо міст із сьогодення,
Щоб разом - у своє майбутнє,
Не гаймо часу на безпутне,
Наснаги, любі, і натхнення.


Я вірю у найвищі сили -
Здолаєм внутрішню незгоду,
Не зраджу я свого народу,-
Хай буде рідний край щасливим.


Любіте, браття, Батьківщину,
Як я люблю - завжди, до болю ,
Життя віддам за її волю,
Як батько за свою дитину.


Віктор Семенюк 


Рецензии