Моя сестричка

Хто з фломастерів сьогодні
Ковпачки всі познімав
І фломастери негодні
Під диваном заховав.

Хто це крейдою тихенько
Шафу всю розмалював,
Хто із тумбочки хутенько
Всі папери розкидав.

Хто все печиво у вазі
Понадкусював - не з'їв -
Це моя сестричка Тася,
ЇЇ люблять у нас всі!


Рецензии